Design your Dreams

Моделирай мечтите си

Имоти

“ТЕРАЕКСПЕРТ” ви предлага широк избор от имоти в близост до столицата, които дават възможност за изграждане на нови жилищни постройки – тип еднофамилни къщи, както и имоти, подходящи при желание за инвестиция.

Стратегическият подход на компанията при придобиването, урегулирането и разпределението на парцелите позволява създаването на обособени зони за ново строителство на къщи, където бъдещите обитатели да могат да споделят удоволствието и комфорта на чистата околна среда и желаната съседска общност.

“ТЕРАЕКСПЕРТ” е собственик на всички предлагани имоти, като част от проектите с имоти на дружеството вече са урегулирани, а други са в процес на финализиране. Нашата услуга не преминава през брокери и допълнителни такси, за да се постигнат максимално ниски цени и изгодни условия за клиентите.

Свържете се с нас, за да ви съдействаме в селективния процес по търсенето на най-подходящия имот за вас – ние познаваме проектите в детайли и ще ви информираме най-обстойно за фазата им на развитие и бъдещите перспективи.